Наградна игра Хипо банке – Картицом плати да се исплати

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука покренула је наградну игру под називом „Картицом плати да се исплати“, за своје клијенте, кориснике платних картица: Хипо Виса електрон, Хипо Виса класик и Хипо Виса револвинг. Право учествовања у наградној игри имају корисници наведених Хипо платних картица, који за вријеме трајања наградне игре (од 01.05.2013. године до 30.05.2013.) направе […]

уторак, мај 7, 2013 / 08:04

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука покренула је наградну игру под називом „Картицом плати да се исплати“, за своје клијенте, кориснике платних картица: Хипо Виса електрон, Хипо Виса класик и Хипо Виса револвинг.

Право учествовања у наградној игри имају корисници наведених Хипо платних картица, који за вријеме трајања наградне игре (од 01.05.2013. године до 30.05.2013.) направе најмање пет трансакција плаћања роба и услуга у земљи и иностранству на продајним мјестима (ПОС терминалима) или путем интернета, у збирном износу од најмање 50 КМ.

Фонд награда је у вриједности шест хиљада КМ, с тим да је прва награда – Хипо Виса поклон картица са износом новчане противвриједности три хиљаде КМ, друга награда – Хипо Виса поклон картица са износом новчане противвриједности двије хиљаде КМ, и трећа награда – Хипо Виса поклон картица са износом новчане противвриједности хиљаду КМ.

Наградно извлачење биће одржано 12.06.2013. године у 12.00 часова у просторијама банке.

Банка ће резултате наградног извлачења објавити у најмање једном дневном листу у РС у року од седам дана од дана извлачења добитника, те на својој веб страници: www.hypo-alpe-adria.rs.ba.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *