Надал: Не смијем да будем опседнут Ђоковићем

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је данас да не смије да дозволи да буде опсједнут првим играчем свијета Новаком Ђоковићем, уколико жели да се врати на мјесто број један. Надал је признао да треба да прође најмање неколико мјесеци док не буде био у прилици да нападне прво мјесто српског тенисера. „Одувек сма радио на […]

петак, новембар 18, 2011 / 20:09

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је данас да не смије да дозволи да буде опсједнут првим играчем свијета Новаком Ђоковићем, уколико жели да се врати на мјесто број један.

Надал је признао да треба да прође најмање неколико мјесеци док не буде био у прилици да нападне прво мјесто српског тенисера.

„Одувек сма радио на томе да будем најбољи на свијету. То искуство сам проживио и искрено, није ми тако важно да будем први.„, рекао је Надал за шпански Радио Насионал.

Бивши први тенисер свијета нагласио је да у фаворите за освајање завршног Мастерса у Лондону убраја поред Ђоковића, и Британца Ендија Мареја и Швајцарца Роџера Фредерера.

„Мареј је у великој форми, Федерер је освојио два последња турнира, а Ђоковић је пун самопоуздања”, објаснио је Надал предности својих највећих ривала.

Завршни Мастерс турнир у Лондону игра се од 20. до 27. новембра.

У групи А, коју предводи Ђоковић, играће још Чех Томаш Бердих, Енди Мареј и Шпанац Давид Ферер, а Надал је на челу групе Б у којој су Роџер Федерер, Американац Марди Фиш и Француз Жо Вилфред Цонга. 0 КОМЕНТАРА

  1. …Дрке,дркедркедркедрке…не смијем бити опсједнут Божом…дркедркедрке…не смијем бити опсједнут Божом…

    Мајко мила па ја одо’ мјесто у „пакезе“ – у „пекмезпедере“!!!B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *