На помолу крај локаута, стрепња европских клубова

После незваничних преговора власника клубова и представника играча, почетак НБА лиге је све извјеснији. Након 147 дана, двије стране су опет кренуле да преговарају не би ли се одиграо бар дио сезоне у најјачој кошаркашкој лиги на свијету. Највише разговора вођено је око колективног уговора, око ког власници клубова и Унија играча никако нису могли […]

петак, новембар 25, 2011 / 18:08

После незваничних преговора власника клубова и представника играча, почетак НБА лиге је све извјеснији.

Након 147 дана, двије стране су опет кренуле да преговарају не би ли се одиграо бар дио сезоне у најјачој кошаркашкој лиги на свијету.

Највише разговора вођено је око колективног уговора, око ког власници клубова и Унија играча никако нису могли да нађу заједнички језик. За викенд би поново требало да се састану и све је извјесније да ће договор бити постигнут.

Ако се то догоди, сезона би почела крајем децембра и по плану би требало да се одигра 66 утакмица, плус плејоф дио. Пошто се много пута чинило да је компромис близу, али је изостао, остаје да се види да ли ће предстојећа два дана бити кључна у преговорима.

Уколико власници клубова и Унија играча усагласе ставове, то значи да српски шампион Партизан до краја године остаје без Николе Пековића, као што ће и многи европски клубови морати да пусте своја највећа појачања да се врате у НБА клубове. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *