На Алипашином пољу и јутрос пронађени скелети

У наставку ексхумације у сарајевском насељу Алипашино поље јутрос су пронађени скелетни остаци људског поријекла, потврдио је за РТРС Милан Мандић, предсједник Удружења породица несталих сарајевско-романисјке регије. Прије два дана на истом локалитету пронађена су два људска ребра за која се претпоставља да припадају посмртним остацима убијених сарајевских Срба. Мандић је раније рекао да су […]

среда, јун 5, 2013 / 17:21

У наставку ексхумације у сарајевском насељу Алипашино поље јутрос су пронађени скелетни остаци људског поријекла, потврдио је за РТРС Милан Мандић, предсједник Удружења породица несталих сарајевско-романисјке регије.

Прије два дана на истом локалитету пронађена су два људска ребра за која се претпоставља да припадају посмртним остацима убијених сарајевских Срба.

Мандић је раније рекао да су информације да су на Алипашином пољу закопани Срби добијене од станара овог насеља, СИПА и МУП-а РС.0 КОМЕНТАРА

  1. Овдје се виде јасно два аршина међународне заједнице према ратним злочинима у БиХ!
    Па цијели град Срајево лежи сад на костима побијених Срба, а реакције су такве као да се ту окопава кукуруз? Срамота и наше власти килаве и балаве, ништа нису у стању да покрену, а знамо кад су машовићеви трагачи само осјетили да постоји могућност неке гробнице, одмах блокирају цијелу државу прво ови их охр-ова, а да не говоримо о муслиманским политичарима!
    Овдје постоје можда неке мале шансе да се неко тијело пронађе, неки остаци ту и тамо, али да се починиоци приведу правди, нема шансе! Легализован геноцид над српским народом у старом српском пребивалишту, мјесту или граду, како је расло Сарајево и Срби су са њим од самог почетка и прије тога од Врхбосне и Ходидједа претече града сарајевског!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *