Моника Белучи и Требиње: Биће јој као и свима

Моника Белучи ће бити смјештена у Требињу током снимања филма чији је радни наслов „На млијечном путу“ и није имала никакве посебне захтјеве у односу на остале глумце – рекао је режисер Емир Кустурица. Он није желио да открије тачну локацију, због, како је рекао, могуће "опсаде", али је навео да је Моника једино тражила […]

среда, јун 12, 2013 / 09:09

Моника Белучи ће бити смјештена у Требињу током снимања филма чији је радни наслов „На млијечном путу“ и није имала никакве посебне захтјеве у односу на остале глумце – рекао је режисер Емир Кустурица.

Он није желио да открије тачну локацију, због, како је рекао, могуће "опсаде", али је навео да је Моника једино тражила да током и послије снимања не буде у лошијем смјештају од осталих чланова филмске екипе.

Кустурица је подсјетио да ће снимање почети 14.јуна и да ће прва два дана бити сниман у околини Мећавника на Мокрој Гори, а након тога на Клобуку у близини Требиња.

Моника Белучи допутоваће у Требиње крајем јула или почетком августа и имаће главну женску улогу, а већу улогу имаће и српска глумица Слобода Мићаловић.

"Мићаловићева има дивну улогу – глуми жену заљубљену у мене“, рекао је Кустурица и појаснио да је она у филму сестра ратног плаћеника. Главну мушку улогу игра сам Кустурица.

Moника Белучи посјетила Бању Луку: Снимаће се Љубав и рат у Требињу

Он је подсјетио да је у току избор првих статиста за сцене које ће бити снимане у јуну, док ће током јула бити посебан избор за веће улоге.

"Тематски филм је подијељен у три дијела – причу о змији, затим причу о љубави и причу о монаштву. Филм ће говорити о свевременској теми – теми доброте, односно о томе да, ако не буде доброте, једног дана неће имати шта да окреће земљину осу“, рекао је Кустурица новинарима у Требињу.

Што се финансирању филма тиче, ријеч је о мексичкој продукцији и ниједна марка није утрошена из буџета Републике Српске или Србије – рекао је Кустурица и навео да ће премијера филма бити у Кану, у мају идуће године.

Филм ће бити сниман од 14. јуна, уз мање паузе, до краја октобра.

Кустурица је најавио да ће током снимања у Требињу бити промовисан и његов нови роман "Сто јада".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *