Модрича: Украдено 3,5 тоне парафина

Непознати лопови провалили су у магацин Предузећа „Заштита“ у Модричи из ког су украли 150 пакета избијељеног парафина, тежине око 3,5 тоне – саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој. Крађа се догодила у ноћи између 28. и 29. децембра, а увиђајем је утврђено да је провала извршена насилним отварањем катанца на вратима магацина. […]

петак, децембар 30, 2011 / 13:59

Непознати лопови провалили су у магацин Предузећа „Заштита“ у Модричи из ког су украли 150 пакета избијељеног парафина, тежине око 3,5 тоне – саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој.

Крађа се догодила у ноћи између 28. и 29. децембра, а увиђајем је утврђено да је провала извршена насилним отварањем катанца на вратима магацина.

Према ријечима директорке "Заштите" Јованке Стојановић, однесено је 135 паковања избијељеног парафина, вриједности близу 7.000 КМ, који се користи за израду украсних свијећа, лампиона и у грађевинарству за изолацију.

Стојановић је навела да је у приградском насељу Модрича три, гдје се налази магацин "Заштите", прошлог мјесеца обијена и демонтирана трафо станица вриједности преко 10.000 КМ.

Истрага о овом кривичном дјелу тешке крађе је у току и за сада нема сумњи ко је евентуални починилац и на који је начин роба украденаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *