Митар Мрдић спортиста деценије Требиња

Митар Мрдић, члан Џудо клуба „Леотар“, проглашен је за спортисту деценије и најбољег спортисту Требиња у 2011. години. На свечаности избора спортисте Требиња у 2011. години, одржаној синоћ у Спортској дворани "Милош Мрдић", за најбољи спортски колектив проглашен је Рукометни клуб "Леотар". У категорији најбољег спортисте, друго мјесто подијелили су Милко Грубач, члан Стрељачког клуба […]

субота, децембар 10, 2011 / 12:05

Митар Мрдић, члан Џудо клуба „Леотар“, проглашен је за спортисту деценије и најбољег спортисту Требиња у 2011. години.

На свечаности избора спортисте Требиња у 2011. години, одржаној синоћ у Спортској дворани "Милош Мрдић", за најбољи спортски колектив проглашен је Рукометни клуб "Леотар".

У категорији најбољег спортисте, друго мјесто подијелили су Милко Грубач, члан Стрељачког клуба "Леотар РВИ" и Ивана Нинковић, члан Пливачког кулба "Леотар", док је треће мјесто припало Драгиши Кораћевићу, капитену Рукометног клуба "Леотар".

За најперспективније спортисте у овој години програшени су Ана Чучковић – пливање, Василије Вучић – фудбал, Никола Миловић – веслање, Милан Лужајић – кошарка, Марина Анђелић – атлетика, Ивана Сикимић – рукомет, Никола Танасиловић – стрељаштво, Ђорђе Влатковић – карате, Милијана Џомбета – кошарка, Зорица Гудељ – кошарка, те Никола Мишковић – џудо.

Жири је ове године постухмно доделио признање легенди ФК Леотара Милораду Милићу Братићу.

Плакету за изузетан спортски подвиг добио Радоје Ђерић, млади веслач из Требиња.

"Ова признању су нешто најљепше што се може догодити спортистима, а то је и велики подстрек да наставимо и даље да марљиво тренирамо", рекао је Мрдић примајући признање, те истакао да му је циљ учешће на Олимпијском играма 2012. у Лондону.

Честитајући спортистима, начелник општине Требиње Доброслав Ћук рекао је ће локална заједница и убудуће подржавати развој спорта у овом граду.

Избор спортисте Требиња у 2011. години одржан је под покровитељством општине, а у организацији јавних установа "Требињеспорт" и "Глас Требиња".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *