Министар Петар Ђокић данас у Требињу

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић отвориће данас у Требињу Међународни сајам запошљавања, саопштено је из ресорног министарства. Сајам запошљавања, који ће бити отворен у 11.00 часова у Дому младих у Требињу, дио је ИПА пројекта "Размјена пракси ради бољег управљања политиком запошљавања у прекограничном региону". Ђокић ће данас у 20.00 часова […]

среда, мај 11, 2011 / 08:13

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић отвориће данас у Требињу Међународни сајам запошљавања, саопштено је из ресорног министарства.

Сајам запошљавања, који ће бити отворен у 11.00 часова у Дому младих у Требињу, дио је ИПА пројекта "Размјена пракси ради бољег управљања политиком запошљавања у прекограничном региону".

Ђокић ће данас у 20.00 часова у Банском двору у Бањој Луци присуствовати свечаној академији поводом 19 година од формирања Војске Републике Српске и шест година од формирања Трећег пјешадијског РС пука Оружаних снага  БиХ.

Претходно ће данас у 11.00 часова бити служен парастос погинулим борцима и цивилним жртвама протеклог рата у храму Христа Спаситеља.

За часова планирано је полагање вијенаца на гробљу Свети Пантелија у Бањој Луци, у 11.30 на споменик жртвама фашизма, у 12.00 часова на Спомен костурници и споменик 12 беба на Новом гробљу у Бањој Луци.

Централна свечаност у касарни "Козара" предвиђена је за четвртак, 12. мај, на сам дан Војске РС и Трећег пјешадијског РС пука.

Обиљежавање 19 година од формирања Војске РС и шест година од формирања Трећег пјешадијског РС пука Оружаних снага БиХ одржава се у организацији Одбора за његовање традиције ослободилачких ратова Владе РС и Трећег пјешадијског пука.

 0 КОМЕНТАРА

 1. Турбо Пера, држ’га ‘вамо, ено га тамо…Супер Пераааааа ево га пролети ми испод прозора и каже ПРАВДА ЗА СВЕ – та-наа-на-нааа… Узео је курс ка убожници…..до ћика :)))

 2. Која смо ми пародија од народа и државе, па овај лик би морао бити у Фочи, а Требиње би видио на окопавању винограда у пругастој мајици..а овако крађа не само да му се исплатила, већ га високо котирала на политичком небу РС, што је покзатељ да је РС задња прчварница на Балкану у којој лопови царују, дилери дилују, организоване банде владају, а поштен свијет пропада и нестаје!

 3. Eto, to ja zamjeram predsjedniku.Okupio oko sebe najveće , dokazane kriminalce, i umjesto da ih u bukagijama sprovede u foču, on im daje ministarska mjesta.Pitaju mene moji unučići: Deda, je li stvarno pinokiju izrastao nos od laganja?
  Da, -odgovaram im ja,- ima i jedan Petar, kojemu je svaki dan nos veći, još malo pa će dostići slonovsku surlu.
  -Koga je on lagao?-pitaju djeca?
  -Ne samo lagao.On je kriminalac dokazani, a lagao je i laže sve i svakoga.
  Sram ga bilo, i grobova , i živih nas, i njega i onoga ko ga drži u vladi na našoj grbači!
  Sram ih bilo zemlje po kojoj hodaju, a koja je natopljena krvlju i znojem, mukom i brigom kako da se preživi dan za danom.Oni hodaju i lažu, i imaju hrabrosti da pogledaju ljudima u oči.
  koliko košta njegov odlazak u trebinje?
  hoće li i pinokio pera ići na spavanje u budvu?
  Kakvu korist će imati trebinjci od nejegovog dolaska, osimm laži i ogromnog troška da se pinokio i njegova svita nažderu?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *