\’\’MинимумМаксимум 3\’\’ вечерас у Музеју РС

Удружење анонимних артиста (УАА!) обавјештава медије да ће се трећа интернационална изложба минијатура „Минимум Максимум 3“ одржати вечерас у Музеју Републике Српске са почетком у 19 часова. Тема овогодишње изложбе је "Сексуалност". Селекциони жири, треће интернационалне изложбе минијатура минимум максимум, у саставу Амалија Стоисављевић, кустоскиња у Музеју савремне умјетности Републике Српске, Давор Папоња, академски сликар […]

четвртак, децембар 15, 2011 / 09:46

Удружење анонимних артиста (УАА!) обавјештава медије да ће се трећа интернационална изложба минијатура „Минимум Максимум 3“ одржати вечерас у Музеју Републике Српске са почетком у 19 часова.

Тема овогодишње изложбе је "Сексуалност". Селекциони жири, треће интернационалне изложбе минијатура минимум максимум, у саставу Амалија Стоисављевић, кустоскиња у Музеју савремне умјетности Републике Српске, Давор Папоња, академски сликар (члан колектива уаа!), Миодраг Јовић, академски сликар (члан колектива уаа!), одабрао је радове од 129 аутора, који ће бити презентовани на изложби .

Прву награду жири је додјелио групи визуелних умјетника тач.ка за рад “www.sexualnost.com”. Друга награда припала је Сари Дабић за рад “Play with sexuality”, а трећу награду жири је додјелио Амиру Ћатићу за рад “Вегофил”. Спонзори овогодишње изложбе су Министарство просвјете и културе РС, Музеј РС и Поште Српске.

Списак свих учесника можете погледати на веб страници www.uаа.rs.bаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *