Mихајлица: Угрожен је принцип ротације

Српска радикална странка Републике Српске пита како је могуће да су Срби недавним договором политичких лидера поново добили иста министарства у Савјету министара БиХ ако се поштује принцип ротације, рекао је данас предсједник странке Миланко Михајлица. Он је напоменуо да, и након договора, постигнутог 28. децембра у Сарајеву, министарства одбране и безбједности и даље припадају […]

петак, децембар 30, 2011 / 20:05

Српска радикална странка Републике Српске пита како је могуће да су Срби недавним договором политичких лидера поново добили иста министарства у Савјету министара БиХ ако се поштује принцип ротације, рекао је данас предсједник странке Миланко Михајлица.

Он је напоменуо да, и након договора, постигнутог 28. децембра у Сарајеву, министарства одбране и безбједности и даље припадају Бошњацима.

Михајлица је оцијенио да је 2011. годину обиљежила чињеница да је десетак хиљада људи остало без посла и да је пао животни стандард грађана, те нагласио да ће 2012. година бити још тежа.

Лидер СРС сматра да су Закон о ПИО, Закон о правима бораца и Закон о доприносима "на штету пензионера, бораца и незапослених".

Он каже да обрачуна са криминалом и корупцијом у Републици Српској неће бити без политичке воље и одлучности да се тај посао обавља у складу са Уставом и законом.0 КОМЕНТАРА

  1. Опа ево нове снаге, још да се ријеши Иванића и издајника Босића па да се крене у револуционарне промјене.
    незнам да ли гријешим али ови изгледа још не издаше.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *