Меркаторова ноћна куповина у Бањој Луци, Брчком и Градишци

У сриједу 30.11.2011. године у периоду од 20:00 – 22:00 часова пред нама је нова Ноћна куповина у Меркатор Центрима Бања Лука, Градишка и Брчко. Поред многобројних погодности и акција које свакодневно припрема за своје купце, Меркатор Бања Лука је у сарадњи са трговинама у Меркатор Центрима током новембра организовао новембарски талас везане куповине који […]

понедељак, новембар 28, 2011 / 16:41

У сриједу 30.11.2011. године у периоду од 20:00 – 22:00 часова пред нама је нова Ноћна куповина у Меркатор Центрима Бања Лука, Градишка и Брчко.

Поред многобројних погодности и акција које свакодневно припрема за своје купце, Меркатор Бања Лука је у сарадњи са трговинама у Меркатор Центрима током новембра организовао новембарски талас везане куповине који ће у сриједу, 30.11. у периоду од 20-22 часа, бити крунисан Ноћном куповином.

У маркетима Меркатор Центара у Бањој Луци, Градишци и Брчком купци ће током Ноћне куповине моћи остварити попусте од 20 одсто на комплетан асортиман на одјелима технике, текстила, играчака и дом и амбијент. У осталим трговинама Меркатор Центара, у радњама најпознатијих модних брендова купце очекују веома примамљиви попусти од 20 до 60 одсто, а на снижењу ће се током Ноћне куповине пронаћи одјевни предмети, обућа, спортска опрема, накит, доњи веш, акцесоар, сатови, наочаре, козметика, књиге и још много тога.

Поред тога што ће своје купце обрадовати изузетном понудом и најповољнијим цијенама, Меркатор се побринуо и за угодну атмосферу током Ноћне куповине, када ће све присутни моћи уживати у пригодном забавном програму са Ред Буллом.

Меркатор позива све суграђане да не пропусте ову одличну прилику за повољну куповину у угодном амбијенту уз добру забаву. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *