Ману Чао: У ритму срца

У препуном сарајевском Дому младих, преко два сата фернетичне свирке и енергије синоћ су приредили Ману Чао и његови компањони, гитариста у бубњар, који наступају под фирмом Ману Чао – Ла вентура. Преко двије хиљаде људи, или колико их већ може стати у Дом младих, провело је два сата скачући, што су радили и Чао, […]

четвртак, април 7, 2011 / 11:13

У препуном сарајевском Дому младих, преко два сата фернетичне свирке и енергије синоћ су приредили Ману Чао и његови компањони, гитариста у бубњар, који наступају под фирмом Ману Чао – Ла вентура.

Преко двије хиљаде људи, или колико их већ може стати у Дом младих, провело је два сата скачући, што су радили и Чао, гитариста Мађид Фахем, те њихов бубњар Давид Бургњион, који су то чинили по бини.

Публика је хероја позитивне енергије, бар четири пута вратила на бис, а то касније више нијe био бис, већ сулудо пражњење и размјена лудачке енергије, дириговане реге-ска-панк ритмовима са двије гитаре и бубњем.

“Ла вентура“ је стигла у Сарајево у склопу прославе Дана града 6. априла, а налазе се на балканској турнеји која се наставља у Новом Саду већ сутра, када ће и читаоци Фронтал.РС моћи на овом истом мјесту да погледају слике и видео из Сарајева.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *