Maлијевић: Власт се руга народу у Котор Варошу

Тврдње власти да је Котор Варош највеће градилиште у Републици Српској су неозбиљне и најблаже речено смијешне, саопштено је из Изборног штаба кандидата за начелника општине Котор Варош Мирослава Малијевића. Општина је у кредитима до гуше. Владајући СНСД задужио је становнике Котор Вароша за више од седам милиона марака. Ниједно ново радно мјесто није отворено, […]

уторак, октобар 2, 2012 / 10:50

Тврдње власти да је Котор Варош највеће градилиште у Републици Српској су неозбиљне и најблаже речено смијешне, саопштено је из Изборног штаба кандидата за начелника општине Котор Варош Мирослава Малијевића.

Општина је у кредитима до гуше. Владајући СНСД задужио је становнике Котор Вароша за више од седам милиона марака. Ниједно ново радно мјесто није отворено, иако су их обећавали на стотине. На Бироу за запошљавање у Котор Варошу је више од 4.400 пријављених, што је више од 1.200 више незапослених него прије четири године, каже Малијевић.

 

Прича СНСД –а о новом запошљавању, у случају побједе њиховог кандидата, не пије воду, када се јасно види да у протеклом периоду владавине нису испунили ништа од обећаног- поручују из Изборног штаба Општинског одбора ПДП Котор Варош. Подсјећају такође да ни један инфраструктурни пројекат није доведен до краја

 

– За разлику од СНСД –ових празних обећања, кандидат ПДП за начелника Котор Вароша Мирослав Малијевић доказао се конкретним дјелима. Између осталог Малијевић је својим парама, а не државним у пет котороварошких мјесних заједница изградио пет фабрика и запослио више од 400 радника. Дакле, омогућио им је посао пред кућом. Са јасним Програмом развоја заснованим на реалним основама Котор Варош на челу са Мирославом Малијевићем доживјеће препород – поручено је из изборног штаба Мирослава Малијевића.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *