Мајкрософт купује Јаху?

Мајкрософт и Јаху склопили су уговор о размјени повјерљивих података, на основу којег Мајкрософт може има увид у финансијске податке компаније Јаху. Амерички софтверски гигант Мајкрософт склопио је споразум о размени повјерљивих података са компанијом Јаху, објавио је "Њујорк тајмс", позивајући се на обавјештене изворе. Стручњаци истичу да потписивање таквог споразума може да значи да […]

субота, новембар 26, 2011 / 21:08

Мајкрософт и Јаху склопили су уговор о размјени повјерљивих података, на основу којег Мајкрософт може има увид у финансијске податке компаније Јаху.

Амерички софтверски гигант Мајкрософт склопио је споразум о размени повјерљивих података са компанијом Јаху, објавио је "Њујорк тајмс", позивајући се на обавјештене изворе.

Стручњаци истичу да потписивање таквог споразума може да значи да је Мајкрософт кандидат за куповину компаније Јаху, пренијели су француски електронски медији.

Мајкрософт би, на основу споразума, имао приступ финансијским информацијама компаније Јаху и могао би да детаљно испитује његове послове. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *