Ливањски кандидати спремни за Дом народа

САРАЈЕВО – Централна изборна комисија БиХ овјерила је кандидатске листе за избор делегата из Скупштине Ливањског кантона у Дом народа Парламента Федерације БиХ, међу којима су и листе ДНС-а и СНСД-а.  ЦИК је овјерио свих шест достављених кандидатских листа са именима 15 кандидата за делегате у Дом народа Парламента ФБиХ. ДНС је за српског делегата […]

уторак, април 12, 2011 / 11:45

САРАЈЕВО – Централна изборна комисија БиХ овјерила је кандидатске листе за избор делегата из Скупштине Ливањског кантона у Дом народа Парламента Федерације БиХ, међу којима су и листе ДНС-а и СНСД-а.

 ЦИК је овјерио свих шест достављених кандидатских листа са именима 15 кандидата за делегате у Дом народа Парламента ФБиХ.

ДНС је за српског делегата у Дому народа федералног Парламента предложио Влатка Зрилића, а СНСД Драга Пузигаћу, Славишу Михајловића и Дарка Хорвата.

За избор делегата из хрватског народа овјерене су листе на којима су Стипо Пеливан, Борис Барун, Ивица Пашалић Лхотак, Бранко Кришто, Динко Бараћ, Петар Гело, Јосип Перић и Ивица Матковић, а из реда бошњачког народа једна листа са именима Јасенка Туфекчића и Хикмета Хоџића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *