Лисац размишља и о другој Јадранској лиги

Генерални секретар Јадранске лиге Роман Лисац изјавио да се још размишља о оснивању Б НЛБ Лиге али да није и дефинитивно одлучила да ли ће то и када учинити. Медији су у четвртак пренијели да би друга лига регионалног такмичења могла да почне већ од наредне сезоне, али је Лисац агенцији Бета казао да је […]

четвртак, децембар 30, 2010 / 19:36

Генерални секретар Јадранске лиге Роман Лисац изјавио да се још размишља о оснивању Б НЛБ Лиге али да није и дефинитивно одлучила да ли ће то и када учинити.

Медији су у четвртак пренијели да би друга лига регионалног такмичења могла да почне већ од наредне сезоне, али је Лисац агенцији Бета казао да је превише рано за такве спекулације.

"У теорији то је могуће…али прво треба да видимо како да направимо нешто што ће допринети развоју кошарке на овом простору. Не треба нам нови рат са незадовољнима. Не треба да дижемо температуру око нечега што је још само идеја", рекао је Лисац.

Лисац је навео и да би о оснивању друге регионалне лиге до краја јануара требало да разговара и Скупштина компаније Сидро, која је власник Јадранске лиге.

"До тада бисмо могли да изнесемо неке конкретније предлоге, опције, али тек нам предстоје разговори, да видимо како бисмо све то конструисали… То је процес у коме треба да нађемо најповољније решење за све учеснике, тимове, играче, савезе", додао је Лисац.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *