Лејди Гага тријумфовала на додјели европских МТВ награда

Америчка пјевачица Лејди Гага, добила је четири награде на свечаној додели Ем-Ти-Вијевих (МТВ) европских музичких награда у Белфасту. Лејди Гага (25) проглашена је за најбољу пјевачицу, а добила је и награде за најбољу пјесму, најбољи спот ("Born This Way") и најпосвећеније фанове. Џастину Биберу припала су два признања, за најбољег пјевача и најбољу поп песму. […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 20:26

Америчка пјевачица Лејди Гага, добила је четири награде на свечаној додели Ем-Ти-Вијевих (МТВ) европских музичких награда у Белфасту.

Лејди Гага (25) проглашена је за најбољу пјевачицу, а добила је и награде за најбољу пјесму, најбољи спот ("Born This Way") и најпосвећеније фанове.

Џастину Биберу припала су два признања, за најбољег пјевача и најбољу поп песму.

Бруно Марс примио је награде за најбољи пробој и најбољег новог извођача, док су Џеред Лето и његова група „30 Секондс ту Марс” (30 Seconds To Mars) проглашени за најбоље алтернативне извођаче.

Међу добитницима награда су и Кејти Пери, Адел, Еминем, „Линкин Парк” и „БИГБАНГ”, док је британска група „Квин” проглашена за Глобалну икону. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *