Латиновић-Мићић: Повезати Градишку и Бијељину

Кандидат коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника ове општине Зоран Латиновић рекао је вечерас у Бијељини да ће се, уколико буде изабран на предстојећим изборима, залагати за јачање сарадње са Бијељином. "Као начелник Градишке, бићу у прилици да успоставим плодну сарадњу са Бијељином, да се након избора повежемо у интересу наших привредника и свих грађана", […]

среда, октобар 3, 2012 / 07:20

Кандидат коалиције „Покрет за Градишку“ за начелника ове општине Зоран Латиновић рекао је вечерас у Бијељини да ће се, уколико буде изабран на предстојећим изборима, залагати за јачање сарадње са Бијељином.

"Као начелник Градишке, бићу у прилици да успоставим плодну сарадњу са Бијељином, да се након избора повежемо у интересу наших привредника и свих грађана", рекао је Латиновић новинарима након састанка са вршиоцем дужности градоначелника Бијељине Мићом Мићићем.

Латиновић је рекао да на предстојећим локалним изборима у овом граду очекује побједу кандидата СДС-а за градоначелника Миће Мићића.

Мићић се сагласио да ће након избора, Град Бијељина и општина Градишка знати да сарађују, јер имају много сличности – од аграра до инфраструктуре.

Он је изразио увјерење да ће кандидати СДС-а за начелнике на предстојећим изборима бити побједници у многим општинама Српске и да ће то бити увертира за побједу ове странке на изборима 2014. године.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovih dana Micic se gubi u svojoj maniji da opet dobije izbore! Koja je svrha sastajati u zavrsnici kampanje sa kandidatom za načelnika iz sopstvene partije za opštinu koja je udaljena 300 km od Bijeljine???? :-o:-o:-o

  2. Мићо је тигар, треба да сарађује са свим нормалним људима, па били они у Градишци или Требињу, само нек су против режима смрадине из лакташа!

  3. Са искреним и несебичним поштовањем желим да кажем,да Његова Екселенција Господин Зоран Латиновић несумњиво заслужује да буде Начелник Општине Градишка у наредном периоду,јер то грађани потврђују својом наклоношћу,громким и дуготрајним аплаузима,на основу конструктивних и креативних будућих потеза, које ће урадити када буде Начелник Општине Градишка.Овакву радост и поштовање грађана према будућем Начелнику,врсном економисти Зорану Латиновићу,није задуго добио нити један Предсједник Републике Српске на било којем скупу,јер је он ПОНОС и НАДА девластираних и понижених грађана Општине Градишка.Грађани Општине Градишка су чврсто рјешили да на предстојећим Локалним изборима изгласају промјене,јер је досадашња неодговорна и расипна власт-режим,егзистирала само у корист тренутно водеће Политичке партије,и зарад сопствених личних интереса,гдје су у својим мандатима ојадили и понизили Општину и њене грађане.Што се тиче Бијељине,не могу ништа рећи јер тамо не живим,али ако је нешто добро и напредно урађено за град и грађане,зашто онда мјењати,јер засигурно се не може добити статус града,ако власт не одрађује професионално и транспарентно своје задатке.Сарадња је неопходна,на нашу жалост, надменост и узвишени его нас доведоше до просијачког штапа у Градишци,јер досадашња власт-режим себи свашта дозвољавају,и мисле да могу све рјешити новцем и преварама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *