Лакташи: Меркатор послужио за трансфузију крви

Данас је у просторијама Управе Друштва М-БЛ, Меркатора Бања Лука у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Бања Лука и Друштвом добровољних давалаца крви из Лакташа реализована акција добровољног даривања крви. „Учешћем у сада већ традиционалној акцији добровољног даривања крви, запослени у Меркатору Бања Лука желимо пружити практичну подршку онима којима је ова драгоцјена течност […]

понедељак, април 18, 2011 / 18:14

Данас је у просторијама Управе Друштва М-БЛ, Меркатора Бања Лука у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Бања Лука и Друштвом добровољних давалаца крви из Лакташа реализована акција добровољног даривања крви.

„Учешћем у сада већ традиционалној акцији добровољног даривања крви, запослени у Меркатору Бања Лука желимо пружити практичну подршку онима којима је ова драгоцјена течност потребна и на овај начин личним примјером дати допринос заједници у којој дјелујемо. У овој акцији је учествовало више од 60 запослених из Управе, режије и малопродаје. Наша успјешна сарадња са Друштвом добровољних давалаца крви Лакташи и Заводом за трансфузијску медицину се наставља јер је сваке године све већи број пријављених радника за ову хвалевриједну хуманитарну акцију“ – изјавила је Татјана Раковић, портпарол Меркатора Бања Лука.

Несебичан допринос акцији пружила је и Весна Тубић, сарадница у Служби маркетинга, којој је ово трећа година како учествује у овом хуманитарном пројекту:

„Радује ме чињеница да је сваке године све више мојих колега који учествују у овој акцији. Сама помисао да се на овај начин може спасити нечији живот за мене представља обавезу да се одазовем акцији овог типа, нарочито када екипа Завода за трансфузију дође у наш радни простор остварују се идеални услови да помогнемо онима којима је ова течност најпотребнија.“

Божица Малинић, предсједник Друштва добровољних давалаца крви из Лакташа изјавила је „Користим прилику да захвалим Мерцатору и радницима ове компаније који су се по трећи пут одазвали нашем позиву и који су данас дали један несебичан допринос нашим настојањима да обезбиједимо што већу резерву доза крви“.

Акција добровољног даривања крви организована је по трећи пут и самим тим постала редовна годишња активност на подручју хуманитарног рада Друштва М-БЛ, Меркатора Бања Лука.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *