Kустурица запослио славног Џоија који је дао отказ уз З. Пушење

Емир Кустурица запослио је Џоија Дефранческа на Мећавнику. Овај двадесттрогодишњи Американац постао је звијезда Јутјуба оног трена када је објављен снимак како свом шефу у једном њујоршком хотелу подноси отказ, док његов бенд свира „Жени нам се Вукота“. – Велико ми је задовољство да поздравим симбол америчке рецесије, Џоија Дефранческа. Ја, као грађанин свијета, цијеним […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 09:30

Емир Кустурица запослио је Џоија Дефранческа на Мећавнику. Овај двадесттрогодишњи Американац постао је звијезда Јутјуба оног трена када је објављен снимак како свом шефу у једном њујоршком хотелу подноси отказ, док његов бенд свира „Жени нам се Вукота“.

– Велико ми је задовољство да поздравим симбол америчке рецесије, Џоија Дефранческа. Ја, као грађанин свијета, цијеним храброст и јунаштво, па ћу овако јавно Џоију понудити посао на Мећавнику! А самим тим ћу помоћи и рецесији у Америци – рекао је прослављени редитељ на конференцији у Министарству културе уприличеној поводом петог филмског фестивал Кустендорф, који ће се одржати од 17. до 23. јануара у Дрвенграду.

Џои, хотелијерски радник, није много оклијевао, већ је уз широк осмијех прихватио Кустину понуду.

– Велика ми је част и то је позив који се не одбија – казао је млађани Американац.
Своје умијеће моћиће да покаже већколико средином јануара пред бројним гостима који ће окупирати Мокру Гору како би присуствовали фестивалу у чијој се финалној селекцији нашло 20 филмова из цијелог свијета, а жири ће чинити Лејла Хатами, Пјер Еделман и Зоран Цвијановић.

Као специјални гост на петом Кустендорфу појавиће се и чувени глумац Бенисио дел Торо. Он је изразио жељу да дође на фестивал, а Кустурица ће га дочекати раширених руку.

Иначе, Дел Торо ће играти главну улогу у новом Кустуричином филму "Панчо Виља", иако је првобитно био планиран Џони Деп.0 КОМЕНТАРА

  1. Ово је тако сјајан фол да Проф и није имао неког избора него да момка запосли! Да у Србији нису такви педери на власти, овом момку би требала држава Србија наћи посао по избору у који год хоће хотел на територији!

    Мислим, јебати шефовског папана уручењем отказа уз трубаче У СРЕД НЕВ ЈоРКА јеботе… Да неверуеш колико смо утицајни а мали!:D

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *