Кустурица отвара, Бреговић затвара Сабор трубача у Гучи

Редитељ Емир Кустурица биће ове године домаћин 53. Сабора трубача у Гучи који ће затворити Горан Бреговић и његов Оркестар за свадбе и сахране, пише на сајту фестивала. Велики маг умјетности, антиглобалистичке филозофије и горштачке мудрости Кустурица ће отворити фестивал у понедељак, 5. августа, после чега ће са својим музичарима свирати у четвртак на главној […]

петак, мај 10, 2013 / 07:54

Редитељ Емир Кустурица биће ове године домаћин 53. Сабора трубача у Гучи који ће затворити Горан Бреговић и његов Оркестар за свадбе и сахране, пише на сајту фестивала.

Велики маг умјетности, антиглобалистичке филозофије и горштачке мудрости Кустурица ће отворити фестивал у понедељак, 5. августа, после чега ће са својим музичарима свирати у четвртак на главној бини у Гучи, наведено је на сајту.

Само три дана касније, у недељу, 11. августа, концерт ће одржати Бреговић са својим трубачима, наводи се на сајту gucafestival.rs.0 КОМЕНТАРА

  1. Ko to će mu to bigeru isplatiti?
    Kada sam ja išao u Guču ovi kojima sedanas isplaćuje svaki sekund boravka u Dragačevu bili su fukare i fukarice, što su doduše i danas, s tom razlikom što su onda bili švorcfukare, danas su obrazDjonFukare , fujfukare tipa našeg rudonje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *