Кроација Либертас: Гандијевски отпор према великобошњачким окупаторима

Невладина организација Кроација Либертас послала је саопштење у којем позива Хрвате да не поштују, како кажу, нелегалну и неуставну Владу ФБиХ. Саопштење објављујемо пресловљено, без интервенција у тексту. Невладина организација Цроатиа Либертас позива цјелокупни хрватски народ да игнорира све одлуке и институције нелегалне и неуставне тзв. Владе Федерације те да до даљњега врши грађански непослух […]

недеља, април 3, 2011 / 16:00

Невладина организација Кроација Либертас послала је саопштење у којем позива Хрвате да не поштују, како кажу, нелегалну и неуставну Владу ФБиХ. Саопштење објављујемо пресловљено, без интервенција у тексту.

Невладина организација Цроатиа Либертас позива цјелокупни хрватски народ да
игнорира све одлуке и институције нелегалне и неуставне тзв. Владе Федерације те да до даљњега врши грађански непослух према појединцима или институцијама које се представљају у име исте паравладе.

Позивамо све хрватске грађане у БиХ да се бране гхандијевским отпором према великобошњачким окупаторима који над најмалобројнијим народом проводе терор, етноцид, културоцид и етничко чишћење те не дозвољавају бх Хрватима
уважавање њихове изборне воље.

Позивамо цјелокупни хрватски народ да слиједи упутства Хрватског народног сабора чије оснивање се налази у припремним фазама. Хрватска слобода се не продаје за сва блага овога свијета и долази у облику независности кроз нови Референдум, уколико се не уважи слободна бирачка воља бх Хрвата. Једино МИ САМИ можемо себи осигурати иста и једнака конститутивна права која уживају друга два народа те зауставити претварање тзв.

Федерације БиХ у великобошњачки ентитет. Позивамо хрватске политичаре да примјене све легалне и демократске политичке методе и одмах повуку потпис с Даyтонског мировног споразума који је ОХР промијенио у 175 случајева иако није имао мандат чиме је и промијенио бит споразума који данас Хрвате не обвезује на било што у интересу великобошњачке идеологије, њених интереса и слуга те издајника који јој служе. Хрватски народни сабор је трајна и непромијењива категорија која штити конститутивност бх Хрвата те позивамо све грађане да слиједе њене јавне упуте и ставе се у службу остварења Хрватске Слободе кроз легалне представнике власти, а не шачицу октроираних послушника чија је задаћа мајоризација, понижење и затирање свега што је хрватско.

Хрватски народ је прошао кроз многе патње и терористичка страдања чиме је заслужио да ужива у плодовима слободе и властитој неовисности као и сви остали конститутивни народи у свијету темељем Повеље УН-а на право конститутивних народа на самоопредјељење и самоодређење што је унесено и у Анекс ИВ Даyтонског споразума који то допушта.
 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *