Красић кандидат за “Златну канту“

Новинари италијанске спортске радио емисије Катерспорт објавили су списак кандидата за “Златну канту”, која се традиционално, сваке године, додјељује најгорем фудбалеру. На овогодишњем списку на коме се налазе најбољи играчи који су највише разочарали, нашао се и репрезентативац Србије Милош Красић. Према тренутним гласовима, веће шансе да освоје непијатну награду имају Дијего Милито и Амаури. […]

понедељак, децембар 12, 2011 / 10:59

Новинари италијанске спортске радио емисије Катерспорт објавили су списак кандидата за “Златну канту”, која се традиционално, сваке године, додјељује најгорем фудбалеру.

На овогодишњем списку на коме се налазе најбољи играчи који су највише разочарали, нашао се и репрезентативац Србије Милош Красић.

Према тренутним гласовима, веће шансе да освоје непијатну награду имају Дијего Милито и Амаури. На листи се налази још неколико звучних фубдалских имена као што су Дијего Форлан, Адријан Муту, Лука Тони и Мауро Зарате.

“Златна канта” се додељује од 2003. године и добијали су је Ривалдо (2003), Легротаље (2004), Вијери (2005), Адријано (2006, 2007, 2010), Кварежма (2008) и Фелипе Мело (2009).

Подсјећамо, Красић је ове сезоне одиграо свега седам утакмица у за “Стару даму” а мрежу противника затресао је само једном.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *