Ковачевић: Јелшинград ће примати нове раднике

Министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске /РС/ Жељко Ковачевић изјавио је данас да се врло квалитетне активности одвијају у Фабрици алатних машина „Јелишнград“ и да се разговара о пријему нових радника. "Мислим да се ствара позитивна клима да та фабрика веома брзо постане респектабилна у металној индистрији", рекао је Ковачевић новинарима. Он је истакао […]

четвртак, новембар 10, 2011 / 17:21

Министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске /РС/ Жељко Ковачевић изјавио је данас да се врло квалитетне активности одвијају у Фабрици алатних машина „Јелишнград“ и да се разговара о пријему нових радника.

"Мислим да се ствара позитивна клима да та фабрика веома брзо постане респектабилна у металној индистрији", рекао је Ковачевић новинарима.

Он је истакао да је Скупштина акционара ФМА "Јелшинград" заказана за 16. новембар на којој ће се верификовати уговор којим је ресорно министарство понудило куповину и продају акција овог предузећа.

"Након тога ће се званично реализовати тај уговор и исплата купопроајне цијене за ФАМ `Јелшинград`", додао је Ковачевић. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *