Коштуница тражи изборе на свим нивоима

Предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница затражио је данас ванредне изборе на свим нивоима и оцијенио да је „потпуно разголићен слом владајуће политике да ЕУ нема алтернативу”. „Данашњим јавним признањем Владе Србије да је услов за добијање кандидатуре признавање независности Косова, коначно је потпуно разголићен слом владајуће политике да ЕУ нема алтернативу”, навео је Коштуница […]

уторак, децембар 13, 2011 / 18:28

Предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница затражио је данас ванредне изборе на свим нивоима и оцијенио да је „потпуно разголићен слом владајуће политике да ЕУ нема алтернативу”.

„Данашњим јавним признањем Владе Србије да је услов за добијање кандидатуре признавање независности Косова, коначно је потпуно разголићен слом владајуће политике да ЕУ нема алтернативу”, навео је Коштуница реагујући на изјаве замјеника премијера Ивице Дачића.

У изјави достављеној агенцији Бета, предсједник ДСС је оцијенио да се садашња власт 2008. године „иза леђа грађана окупила с коца и конопца, да би водила политику убрзаних европских интеграција”.

Према његовим ријечима, ДСС је упорно ових година упозоравао јавност да је немогућа политика и Косово и ЕУ и да ће се процес прикривеног признања Косова на крају претворити у уцјену Брисела да је улазница за ЕУ јавно признање лажне државе Косово.0 КОМЕНТАРА

 1. Баш лијепо.

  Треба народ да изађе на референдум на којем ће питање бити: “Косово или ЕУ“. Народ ће гласати 65% за Косово, а 35% за ЕУ. Када резултати буду оглашени у Слушбеном гласнику, САД, Њемачка, Италија итд… ће повићи признање Косова, премијер привремене владе Косова ће дати оставку. Српска и НАТО-војска ће извршити примопредају …..

  Па кога овај зајебава.

 2. Симче, не зезај!

  Треба наставити ка ЕУ. Признати независност КиМ, оставити Србе на Космету. Након тога ће да се постави питање подршке Републици Српској, затражи аутономија за Рашку, призна независност Војводине… УСЛОВИМА НИКАД КРАЈА! Али, идемо у ЕУ јер она „нема“ алтернативу. x-(

  СТОП! Г. Коштуница је у праву. Надам се да ће да настави да се оглашава!

 3. Ања, очито ме не разумијеш.

  Ево, можемо се сложити и рећи да нећемо у ЕУ. Послушамо Коштуницу.
  Али др Коштуница Војислав мора да каже шта је следећи потез. Шта ће се тим промијенити по питању Војводине (гдје Срби чине преко 70% становништва, а боје се отцјепљења) и Рашке? Како ће се тиме побољшати положај РС.

  Политичар попут др Коштунице Војислава треба да понуди рјешења. Од њега чујемо само “нећемо у ЕУ“ … и шта? Шта је следећи потез? Мислим да је то неозбиљно.

  А и народ. Нека исподпросјечна глумица (могу тек замислити каква је редитељка, а њезин филм сигурно нећу гледати из естетских, а не политичких разлога) изазове више буре него изјаве Дорис Пак. Народ се упалио к’о хепо-коцкица као да судбина РС зависи од редитељског умијећа неке америчке глумице.

  Стварни сан понекад забринут због недостатка елементарне политичке логике код припадника мог народа. Нажалост, понекад и тебе не разумијем, али то одбијам на младост и недостатак искуства.

 4. Па и то је довољно. Рећи не европи и почети с бавити собом. Произвести нешто и наћи коме то продати. Шупља прича. Па фиат којим се толико хвале је дошао да би могао извозити у русију са мање пореза. најбрже се ишко ка ЕУ кад је потписивано за јужни ток. ЕУ се уцвикала промјене и скинула визе. Дакле, има нешто и до става.

  Што се тиче Косова, боже мој, ето нек буде независно ал нек све што је направила србија буде њено. Ха, може ли тако, то је европски, то је својина. А не да сад нарко дилери продају оно за шта је читава србија давала од плате јер су били неразвијени

 5. Да ли неко сматра да ће у Србији евентуалним добијањем статуса доћи до суштинских промјена? Да ли има толико мазохиста да повјерују да ће пред прагом те ЕУ кочничари система који су сад на власти сами од себе или промјенити узнапредовати или нестати са политичке сцене? Не и никад! Србија би кроз ЕУ прошла горе него под ЕУ санкцијама или бомбама из 1999. Исто им се вата…НЕ у ЕУ једино логично рјешење, Норвешка нема проблеме што није чланица ЕУ, за разлику од Грчке, Ирске, Шпаније, Португала, Италије, Словачке, Словеније,…

 6. Симо П. Ороз, 14.12.2011. 09:24:27

  Суштина је у томе да ни они не нуде ништа, осим испразних парола „ЕУ нема алтернативу“. Шта даље? Да ли смо испунили све услове? Јесмо. Нема помака, осим што пристижу нови услови. ЕУ нема никакву намјеру да прими остатак западног Балкана у свој састав и умјесто што константно трчимо за неким ко нас не воли вријеме је да се бавимо собом, покушамо да урадимо нешто са својом економијом, можемо, ма колико тешко било, и потражимо друге алтернативе, али и не морамо да их тражимо.

  Управо захваљујући овом стању у којем је земља, безидејности, статусу путника без циља, осим имагинарног ЕУ циља, којег у путу сви пљачкају… и Војводина тражи то што тражи, не због националних, већ због економских питања.

  Симче, Дорис Пак је небитна, мислим да ни она више не зна шта је изјавила. Она је неко кога нико не зна. Ова глумица је са друге стране неко кога знају сви, овај филм је нешто што ће да гледају готово сви и са правом је дошло до реакције, мада је она, као по обичају за нас, закаснила.

 7. Србијом влада педерски лоби
  и мајмун убеђен да је геније.
  Пљачкање народа њихов је хоби,
  а мајмун болује од шизофеније.

  Убедили га да личи на Клунија,
  тог издајника србске нације,
  ма јебала га Европска унија
  и евроатланске интеграције.
  У народу се одавно шушка
  да му више прија особа мушка,
  да му се сада највише свиђа
  онај што девојке ретко виђа.

  Набеђени Клуни иди па се лечи,
  не знаш да саставиш реченицу просту
  – преко слушалица шапућу ти речи
  када се обраћаш неком важном госту.

  Наредили моћни да се Срби газе,
  да изгубе себе, да послушни буду.
  Твоји ће у затвор, а ти ћеш код Лазе,
  да поправе тамо твоју главу луду.

  Да ли ћеш смети да идеш пред руљу
  када се сазна твоја дијагноза
  и да од Србије више волиш буљу.
  Фигуре педерис- омиљена поза?

  Кретен је кретен, ал’ ти си већи,
  с косовском муком муваш испод жита.
  Зар није боље јавно рећи
  за народ доле боли ме кита.

  Лутко на концу, марионето
  јеси ли способан да схватиш све то?
  Ови око тебе што лову мажњавају
  много ће строжије да се кажњавају.

  Србија стоји на рубу амбиса
  мудро вођена од Телетабиса.
  Смешкаш се, не знаш да је народу присела
  „помоћ” гована из Хага и Брисела.

  Везан за кревет у изолацији
  дајеш највећи допринос нацији,
  а обезбеђење нек будно пази
  да цео живот будеш у Лази.

  Све док мисли да је Клуни
  народ не сме да се буни.
  Најебасмо ако Борис
  помисли да је Чак Норис.

  Борисав Бора Ђорђевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *