Короман можда у Борцу

Бивши фудбалер Црвене звезде Огњен Короман потенцијално је прво појачање бањалучког Борца у зимском прелазном року.  Управа актуелног шампиона Босне и Херцеговине контактирала је са бивим репрезентативцем Србије и Црне Горе, коме је тренер клуба Крила Совјетов из Самаре Андреј Кобељев рекао да више не рачуна на њега. Короман изјавио је да ће напустити Крила […]

среда, новембар 30, 2011 / 13:22

Бивши фудбалер Црвене звезде Огњен Короман потенцијално је прво појачање бањалучког Борца у зимском прелазном року.

 Управа актуелног шампиона Босне и Херцеговине контактирала је са бивим репрезентативцем Србије и Црне Горе, коме је тренер клуба Крила Совјетов из Самаре Андреј Кобељев рекао да више не рачуна на њега.

Короман изјавио је да ће напустити Крила Совјетов уколико му тренер не буде дао шансу да игра.

Тренер Борца Велимир Стојнић каже да у његовом тиму неопходна појачања.
"Сада је потребно да и ми из стручног штаба и управа обавимо квалитетну анализу. Појачања су нам неопходна, али само ако то буду квалитетни играчи на одговарајућим позицијама", каже Стојнић.

Тренер Борца истиче да је задовољан резултатима које је клуб постигао откад је он замијенио Звездана Цветковића.

"Није било лако преузети екипу на пола сезоне, поготово што је Борац клуб који брани титулу и има високе амбиције. Срећом, све вријеме сам био упознат са свим дешавањима и мислим да морамо да будемо задовољни оним што смо урадили. Имамо 29 бодова и лијепу позицију да се боримо за врх табеле, а Европу можемо да тражимо и кроз Куп БиХ", рекао је Стојнић.

Кораман је за репрезентацију Србије и Црне Горе забиљежио 36 наступа и постигао један гол, док је у дресу Црвене звезде на 86 утакмица постигао 15 головаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *