Конкурс за редакцију Газете

Друштво српско – руског пријатељства „Братство“ и часопис Газета расписују конкурс за нове чланове редакције. На конкурс се могу пријавити младе особе са или без новинарског искуства. Високо образовање се подразумјева, као и одлично изражавање на српском језику, те напредно кориштење рачунара и друштвених мрежа. Бићете у прилици да се бавите истраживачким новинарством, истакнете своју […]

среда, јун 5, 2013 / 17:35

Друштво српско – руског пријатељства „Братство“ и часопис Газета расписују конкурс за нове чланове редакције.

На конкурс се могу пријавити младе особе са или без новинарског искуства. Високо образовање се подразумјева, као и одлично изражавање на српском језику, те напредно кориштење рачунара и друштвених мрежа.

Бићете у прилици да се бавите истраживачким новинарством, истакнете своју креативност кроз објављиване текстове и пишете о темама које Вас интересују.

Часопис Газета има за циљ упознавање јавности Републике Српске, али и шире са Русијом, њеном историјом, политиком, културом и језиком, те промоцију српско-руских односа. Стекните своје прво новинарско искуство, или га унаприједите радећи за наш часопис.

Пријава треба да садржи:

CV (на српском језику, ћирилично писмо)
мотивационо писмо (максимум на једној страници А4 формата напишите зашто бисте жељели радити за наш часопис)
списак публикација(уколико се бавите новинарством)

Молимо све кандидате да биографију уз пропратно мотивационо писмо, као и остале потребне податке, пошаљу најкасније до суботе, 22. 6. 2013. до 17.00 часова на е–маил адресу:[email protected] Само кандидати који прођу у ужи избор биће контактирани.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *