Конкурс за пројекте у ванинституционалном образовању

Министарство просвјете и културе расписало је Конкурс за суфинансирање пројеката и програма из области образовања за расподјелу дијела прихода од игара на срећу и то за ванинституционално образовање и васпитање дјеце и омладине и за развој цивилног друштва у области образовања. Право учешћа на конкурсу имају установе, организације и удружења грађана из области ванинституционалног образовања […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 13:52

Министарство просвјете и културе расписало је Конкурс за суфинансирање пројеката и програма из области образовања за расподјелу дијела прихода од игара на срећу и то за ванинституционално образовање и васпитање дјеце и омладине и за развој цивилног друштва у области образовања.

Право учешћа на конкурсу имају установе, организације и удружења грађана из области ванинституционалног образовања и васпитања дјеце и омладине. Детаљи конкурса и потребне пријаве доступне су на порталу Владе Републике Српске (www.vladars.net), на страници Министарства просвјете и културе.

Предвиђено је да се за финансирање пројеката за ванинституционално образовање и васпитање дјеце и омладине додјељује највише 10.000,00 КМ по пројекту а за пројекте за развој цивилног друштва у области образовања до 8.000,00 КМ по пројекту. Број пројеката који ће бити суфинансирани зависи од расположивих средстава.

Конкурс је отворен до 7. децембра ове године.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *