Комшићев кабинет потрошио као друга два заједно

Кабинет хрватског члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића потрошио је за девет мјесеци ове године скоро колико кабинети друге двојице чланова Предсједништва – Бакира Изетбеговића и Небојше Радмановића заједно. Комшићев кабинет за девет мјесеци потрошио је укупно 307.852 КМ, а преостала два кабинета заједно само 88.000 КМ више. Кабинет Небојше Радмановића, који је био предсједавајући седам […]

петак, децембар 9, 2011 / 10:34

Кабинет хрватског члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића потрошио је за девет мјесеци ове године скоро колико кабинети друге двојице чланова Предсједништва – Бакира Изетбеговића и Небојше Радмановића заједно.

Комшићев кабинет за девет мјесеци потрошио је укупно 307.852 КМ, а преостала два кабинета заједно само 88.000 КМ више.

Кабинет Небојше Радмановића, који је био предсједавајући седам од девет мјесеци овог извјештајног периода, потрошио је у 196.524 КМ, док је салдо Изетбеговићевог кабинета у истом периоду био 191.626 КМ.

Иако предсједавање подразумијева и чешћа путовања, Радмановић и његов кабинет потрошили су 37.000 КМ за путне трошкове, док је Комшић потрошио 94.859 КМ.

Комшићев кабинет потрошио је 85.120 КМ за ангажовање лица по уговору о дјелу, Изетбеговићев 24.000 КМ, док су у Радмановићевом кабинету у исту сврху потрошили 11.300 КМ, преноси сарајевски недјељник “Слободна Босна”.0 КОМЕНТАРА

 1. Радмановић би требао да се потруди да оправда путне трошкове, обзиром на то да му се сво путовање сводило на „тједни“ одлазак из Сарајева у БЛ, да се исплаче како га у „Техерану“ не јебе нико ни за шта.

 2. Сву тројицу треба стријељати и то пред њиховим породицама. Три кловна, три маскоте, три лепе пизде материне…

 3. Vidi, vidi ovih gadova!. Svaki od njih kao biva predstavlja „svoj“narod. Ja nisam osjetio ni po čemu da je jedan od njih trojice nešto uradio u moju korist, i korist moga naroda. Znam samo da joj ju je jedan , onaj u sredini, najviše ojadio. Lapao je, lapao, i malo mu je bilo pa je u pelješenje poveo svu svoju porodicu, i bližu ,i dalju i najdalju.
  Ali , ono što mu nikada neću oprostiti je što od djece uze milione i milione prodavajući im šareni komad papira kao diplomu fakulteta.
  On je zaslužio da kada se budu dijelile bandere, a dijeliće se, njemu dodijelimo onu ispred njegovog fakulteta.

 4. Људи разумијем бијес и огорчење, али и виртуелно позивати на линч није добро. Ови људи колико год их ја волио или не волио су директно изабрани, Небојша и Бакир посебно, икебана Комшић на силу. Комшић је најгори. Момци и дјевојке, иду локални избори, ако свако од нас убиједи 10 људи да гласа за опозицију, идемо напријед, ако то не можемо урадити, треба да нестанемо у мишјој рупи.

 5. Људи разумијем бијес и огорчење, али и виртуелно позивати на линч није добро. Ови људи колико год их ја волио или не волио су директно изабрани, Небојша и Бакир посебно, икебана Комшић на силу. Комшић је најгори. Момци и дјевојке, иду локални избори, ако свако од нас убиједи 10 људи да гласа за опозицију, идемо напријед, ако то не можемо урадити, треба да нестанемо у мишјој рупи.

 6. O, i oni nas linčuju.I te kako!Meni lično Komšić nije ništa naudio, koliko Radmanović.Ne samo meni nego svakom. Stotine hiljada nezaposleno, i ono što je zaposleno nema platu, o penzijama da i ne govorimo, a oni bogatiji od engleske kraljice. Prije rata nije pašče imalo zašto da ih ujede. Oni nas linčuju kao niko što nas nije linčovao. Više potroše na svoje kućne ljubimce nego što jedna porodica ima za život.
  Daj panteru nemoj da se šališ. Kao da ne znaš ko nam bira vlast, i kako se bira.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *