Комшић слуша Бају Малог Книнџу

Приликом рутинске унутрашње контроле служби безбједности у Предсједништву БиХ, у службеном возилу којим се користи Жељко Комшић, пронађен је ЦД естрадног умјетника Баје Малог Книнџе. – Мислим да је у питању још једна намјештаљка параобавјештајног подземља и покушај срозавања мог угледа. Истина је да је такав ЦД нађен у мом службеном аутомобилу, али се не […]

петак, април 1, 2011 / 11:13

Приликом рутинске унутрашње контроле служби безбједности у Предсједништву БиХ, у службеном возилу којим се користи Жељко Комшић, пронађен је ЦД естрадног умјетника Баје Малог Книнџе.

– Мислим да је у питању још једна намјештаљка параобавјештајног подземља и покушај срозавања мог угледа. Истина је да је такав ЦД нађен у мом службеном аутомобилу, али се не сјећам да смо га икада слушали, а ако и јесмо, то је зато што ми се свиђају инструменталне дионице, објашњава Комшић.

Комшић додаје да се читавом случају даје превелика и непотребна пажња у медијима, те да он није до сада знао ко је Баја Мали Книнџа и какви су његови политички ставови, јер је увијек одвајао умјетност од политике.

– Нећу да сваљујем кривицу на возача и обезбјеђење, јер то није морално. Ја сам крив за тај превид по командној одговорности и спреман сам да сносим посљедице. Тај ЦД сам сасвим случајно добио, када се са Славком Јовичићем – Славујем, ђорао за албум Марка Перковића Томпсона.
 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *