Који су геџети године?

Додијељене су награде Т3 Геџет Авордс 2011, а у категорији најбољи телефон по први пут се није нашао Епл или ХТЦ. Титулу Телефон године понио је Самсунгов Галакси С2, телефон продат у преко 10 милиона примјерака. У ужој конкуренцији били су и Моторола Атрикс, ХТЦ Сенсатион, СЕ Иксперија Арц, ХТЦ Инкредибл С и АјФон 4. […]

петак, новембар 25, 2011 / 08:31

Додијељене су награде Т3 Геџет Авордс 2011, а у категорији најбољи телефон по први пут се није нашао Епл или ХТЦ.

Титулу Телефон године понио је Самсунгов Галакси С2, телефон продат у преко 10 милиона примјерака. У ужој конкуренцији били су и Моторола Атрикс, ХТЦ Сенсатион, СЕ Иксперија Арц, ХТЦ Инкредибл С и АјФон 4.

Таблет године је АјПед 2, гејмерски геџет године је Кинект, музички – слушалице Монстер Битс Дре Про Студио, а кућни геџет године је Филипс Ерфрајер.

Гугл је изабран за Тех Бренд године, а Марк Закерберг је побиједио конкуренцију у категорији Геџет личност године (номиновани поред њега су Ричард Бренсон, Стивен Фрај и Лејди Гага).

Ни канадски РИМ није остао без награда, јер је његов модел, БлекБери Болд 9780, проглашен најбољим пословним геџетом године.

У категорији путничких геџета побједник је Киндл, најбољи дигитални апарат је Кенон Пауершот Г12, а награду за најбољи дизајн освојио је Епл МекБук Ер 11, који је и рачунар године.

Апликација године је Флипборд, а Твитер је побједник у категорији Дигитални медијски сервис године, који је побиједио Спотифај и Фејсбук.  0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *