Ко не воли Црногорца, очина му ј…

Не би се ни сјетили омиљене псовке у Црној Гори, да се није повела жучна расправа око спота који промовише геј вриједности. ТВ спот "И ми смо дио екипе" у коме се два мушкарца почињу љубити у јеку прославе фудбалског гола изазвао је бурне реакције у Црној Гори. Убрзо су медији почели преносити вијести како […]

недеља, новембар 27, 2011 / 09:17

Не би се ни сјетили омиљене псовке у Црној Гори, да се није повела жучна расправа око спота који промовише геј вриједности.

ТВ спот "И ми смо дио екипе" у коме се два мушкарца почињу љубити у јеку прославе фудбалског гола изазвао је бурне реакције у Црној Гори.

Убрзо су медији почели преносити вијести како је глумац Тодор Вујошевић, актер спорног пољупца, почео примати СМС пријетње.

Вујошевић је навео да су он и "љубавник" у споту Бојан Булатовић напустили Подгорицу да би се "одморили од константних притисака " које доживљавају након објављеног ТВ спота.

Вујошевић је рекао да му дјевојка није замјерила због тога што је снимио поменути спот, а Булатовић је казао да му је мајка забринута за његову безбједност.

Невладина организација која промовише право на другачију сексуалну оријентацију, ЛГБТ форум прогрес, пријавила је полицији пријетње Вујошевићу и Булатовићу.

Није објављено да ли је у пријетећем СМС Вујошевићу земјерено да је српски шпијун, исто онако како је то учињено вођи недавних студентских протеста.

Донедавна већина у овој земљи, Срби, са жалом примјећују да се у Црној Гори промовишу сва могућа права сем српских, па су умонтирали други звук у поменуту рекламу. У овој, глумци доживљавају екстазу уз говор Филипа Вујановића и химну нацисте Секуле Дрљевића. 0 КОМЕНТАРА

  1. Ево овако то почне, па се онда нађемо у чуду ко нам искаври вриједности и зашто је све наглавачке окренуто. Руси су овај НВО-сектор истријебили и спасили се. На нама тамбурају ли тамбурају B-)Сада че се јавити феменискиње са правима жена. Јебено се пише Црногорцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *