Кириленко остаје у ЦСКА

Руски кошаркаш, који је у октобру због локаута прешао у московски клуб, одлучио да остане у њему најмање до краја сезоне. Андреј Кириленко, који је у последњих десет сезона играо за Јуту Џез потписао је прије два мјесеца трогодишњи уговор са ЦСКА, уз клаузулу која му допушта повратак у НБА, када се оконча локаут. Руски […]

субота, децембар 31, 2011 / 14:23

Руски кошаркаш, који је у октобру због локаута прешао у московски клуб, одлучио да остане у њему најмање до краја сезоне.

Андреј Кириленко, који је у последњих десет сезона играо за Јуту Џез потписао је прије два мјесеца трогодишњи уговор са ЦСКА, уз клаузулу која му допушта повратак у НБА, када се оконча локаут.

Руски репрезентативац, који је са москвоским клубом остварио савршени учинак у првом дијелу Евролиге (10-0), ријешио је да продужи останак у ЦСКА до краја сезоне.

Најкориснији играч у досадашњем дијелу Евролиге играо је већ у периоду од 1998. до 2001. године за ЦСКА, прије него што је дебитовао у НБА лиги.

Популарни АК-47 је 2007. био изабран за најбољег играча првенства Европе, на којем је Русија у финалу у Мадриду побиједила Шпанију.

Он је на последњем првенству Европе у Литванији, на којем је Русија освојила бронзану медаљу, био изабран у идеалну петорку шампионата.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *