Кириленко држи лекције

Кириленко, Тео и Крстић сјајни у побједи ЦСКА над Уникахом, а Загреб против Жалгириса дошао до прве побједе. Ако некоме није било јасно због чега Јута Џез ни једног тренутка није помишљала да замијени Андреја Кириленка, ствари су изашле на чистац у утакмици против Уникахе из Малаге у којој је АК 47 забиљежио коефицијент 39 […]

среда, новембар 16, 2011 / 22:52

Кириленко, Тео и Крстић сјајни у побједи ЦСКА над Уникахом, а Загреб против Жалгириса дошао до прве побједе.

Ако некоме није било јасно због чега Јута Џез ни једног тренутка није помишљала да замијени Андреја Кириленка, ствари су изашле на чистац у утакмици против Уникахе из Малаге у којој је АК 47 забиљежио коефицијент 39 и поставио домаћи задатак свим осталим играчима Евролиге.

Кириленко је у побједи "армејаца" постигао 17 поена, уз девет скокова, шест украдених лопти, три блокаде и двије асистенције.

Милош Теодосић постигао је 19, а Ненад Крстић 12 поена за пети тријумф ЦСКА у исто толико одиграних утакмица у Евролиги.

"Армејци" су Уникаху сломили у трећој четвртини, коју су добили резултатом 28:12, или на крају ЦСКА – Уникаха 77:66.

Одисеја Загреба у Евролиги почела је катастрофалним поразом, затим је услиједио солиднан наступ у Малаги и, из трећег покушаја, победа и то против Жалгриса Александра Трифуновића.

Кључ побједе лежао је у чињеници да се Круно Симон коначно навикао на игру у Евролиги и са 22 поена, четири скока и три асистенције "мравима" отворио врата прве побједе.

Ни сјајни Мирза Телетовић није био довољан да Каха Лаборал избјегне изненађење и пораз од Билабаа 84:89.

Фенербахче – Канту 85:83, Олимпијакос – Нанси 91:78. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *