Кирија за државне институције: 80 милиона за три године

Више од 80 милиона КМ издвојено је за три године из буџета БиХ за закуп државних институција. Према трошковима закупа институција БиХ планираних у 2010. години, највећа ставка од скоро девет милиона КМ односила се на Министарство одбране, а слиједи Министарство спољних послова БиХ, за које је издвојено 5,2 милиона КМ. Милионски износи за кирије […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 10:44

Више од 80 милиона КМ издвојено је за три године из буџета БиХ за закуп државних институција.

Према трошковима закупа институција БиХ планираних у 2010. години, највећа ставка од скоро девет милиона КМ односила се на Министарство одбране, а слиједи Министарство спољних послова БиХ, за које је издвојено 5,2 милиона КМ.

Милионски износи за кирије прошле године издвојени су и за Агенцију за идентификационе документе, евиденцију и размјену података (ИДЕЕА) БиХ – 2,2 милиона КМ, те Агенцију за истраге и заштиту милион КМ, пише сарајевско "Ослобођење".

Трошкови закупа за Управу за индиректно опорезивање БиХ износили су 950.000 КМ, за Граничну полицију 620.000 КМ, ЦИК 546.000 КМ, а Дирекцију за цивилну авијацију БиХ 530.000 КМ.

На списку институција за које је плаћан закуп налазе се и Обавјештајно-безбједносна агенција, БХ МАК, Канцеларија за ветеринарство, Служба за послове са странцима, Предсједништво БиХ, Канцеларија за ревизију институција БиХ, Институт за интелектуално власништво, Дирекција за европске интеграције и бројне друге. /крај/ссОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *