Капитен Борца отвара СОБЛ-ове Универзитетске спортске игре

«Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011» биће свечано отворене у сриједу, 27.04.2011. године у 13.00 часова на спортским теренима Студентског центра «Никола Тесла» Бања Лука. Манифестацију ће свечано отворити капитeн фудбалског клуба „Борац“ из Бања Луке Борис Распудић,саопштено је из СОБЛ. Циљеви ове манифестације су афирмација спортско-рекреативних активности студената, као здравијег начина живота, те припрема […]

понедељак, април 25, 2011 / 21:44

«Универзитетске спортске игре Бања Лука 2011» биће свечано отворене у сриједу, 27.04.2011. године у 13.00 часова на спортским теренима Студентског центра «Никола Тесла» Бања Лука. Манифестацију ће свечано отворити капитeн фудбалског клуба „Борац“ из Бања Луке Борис Распудић,саопштено је из СОБЛ.

Циљеви ове манифестације су афирмација спортско-рекреативних активности студената, као здравијег начина живота, те припрема студената за такмичење са студентима других универзитета.

Због мањка финансих средстава шесте Универзитетске спортске игре ће имати мањи број спортских дисциплина, а интересовање за дисциплине за које се организује такмичење: фудбал, женску одбојку, стони тенис и шах је задовољавајуће. Пријављено је око 400 учесника, студената Универзитета у Бањој Луци и Високе школе унутрашњих послова.

Јавнни жријеб за такмичење биће обављен сутра (26. априла), а систем такмичења је по групама.

Овогодишња манифестација се организује са минималним властитим средствима, која су током године зарађена организовањем забавних манифестација, а спонзор са својим производима биће «Круна вода».

Универзитетске спортске игре по шести пут ове године организује Студентска оорганизација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ).

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *