Капело: Moсква је прескупа

Тренер руске фудбалске репрезентације Фабио Капело, који зарађује око пет милиона евра годишње, пожалио се на високе цијене у руској пријестоници.Од када се преселио у Москву прије скоро годину дана, Капело живи са породицом у луксузном стану недалеко од Кремља. "Када кренете у куповину постане вам јасно у чему је највећа и једина разлика. Куповина […]

среда, јун 5, 2013 / 21:48

Тренер руске фудбалске репрезентације Фабио Капело, који зарађује око пет милиона евра годишње, пожалио се на високе цијене у руској пријестоници.Од када се преселио у Москву прије скоро годину дана, Капело живи са породицом у луксузном стану недалеко од Кремља.

"Када кренете у куповину постане вам јасно у чему је највећа и једина разлика. Куповина у Москви је веома, веома скупо задовољство. То је истина", изјавио је Капело, који је као фудбалски тренер годинама живио у Милану и Мадриду, преноси агенција РИА "Новости".

Као позитивну страну живота у главном граду Русије, Капело је указао на храну, за коју је рекао да је добра скоро као италијанска кухиња.

"Веома ми се допада боршч. Када идемо у руски ресторан, увијек наручим боршч, а и моја супруга га воли", рекао је тренер руске репрезентације.

Капело је потписао двогодишњи уговор са Фудбалским савезом Русије прошлог љета и није претрпио ниједан пораз у осам утакмица.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *