Јадовно 1941: Премијера филма Крст над јамом

Након деценија сакривања геноцидних посљедица система усташких логора смрти Јадовно-Госпић-Паг, истина полако испливава на површину. Фронтал.СРБ се придружује позиву УГ Јадовно 1941. и позива вас на пројекцију филма.


Умро Стивен Хокинг: Хоће ли му мисао преживјети?

Најистицанији физичар свијета, професор Стивен Хокинг, преминуо је у 76. години. Остаће запамћен као „нови Ајнштајн“, барем по количини медијске експлоатације коју су на његовом лику вршиле земље Запада.Пилот, а снима НЛО усправно телефоном

Пилот из Аргентине имао је веома „близак сусрет треће врсте“ са неидентификованим летец́им објектом и, срец́ом, успио је да направи видео-снимак паметним телефоном. На нервозу свих нормалних, усправно…


Јадовно 1941: Премијера филма Крст над јамом

Након деценија сакривања геноцидних посљедица система усташких логора смрти Јадовно-Госпић-Паг, истина полако испливава на површину. Фронтал.СРБ се придружује позиву УГ Јадовно 1941. и позива вас на пројекцију филма.Предавање Конфучијевог института најављено азбуком!

Конфуцијев институт Универзитета у Бањој Луци организује промоцију књиге “Кина, очима странца, срцем домаћина“, аутора Татјане Солдат, у суботу, 31. марта 2018. године, са почетком у 17:00 часова, на 1. спрату Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци.


Какво хрватско питање рјешава Човић у Неуму?

Знанствено-стручни скуп с међународним судјеловањем „Рјешење хрватског питања за еуропску Босну и Херцеговину“ бит ће одржан 15. и 16. ожујка 2018. године, у хотелу Гранд у Неуму, под високим покровитељством Уреда предсједатеља Предсједништва БиХ.