Гдје си био 2008: Дачић за везивање независности Косово – Српска

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић рекао је да није он тај који је отворио „Пандорину кутију“ говорећи о разграничењу на Косову и Метохији, те додао да је, када је проглашена независност Косова, требало прогласити и независност Републике Српске.Посланици једногласно укинули извјештај о Сребреници, Чавић каже да се могло и раније

Народна скупштина Република Српска усвојила је усаглашене закључке на посебној сједници. Усвајањем закључака поништен је Извјештај комисије Владе РС из 2004. године о догађајима у и око Сребренице у периоду између 10. и 19. јула 1995. године.Додик за подјелу Косова, јер Србија не зна шта би с Албанцима

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да готово нико не размишља о томе да ли би Србија могла да поднесе да јој се врати Косово, јер би у том случају Албанци добили прилику да значајно утичу на будућност и политички живот Србије.


Шифра Превлака: Кад се Селаковић сјети Добрице Ћосића при продаји земље

Генерални секретар предсједника Србије Никола Селаковић каже да се више не смије чекати са рјешењем питања Косова и Метохије, као и да се Александар Вучић залаже за рјешење којим ће се избјећи рат у будућности.


Звиздић на службена путовања потрошио скоро 300.000 КМ

Предсједавајући Савјета министара Денис Звиздић прошле године је на службена путовања потрошио 299.857 КМ, од чега само на путовања у иностранство 294.146 КМ, утврдила је Канцеларија за ревизију институција БиХ. Овај износ је скоро исти, рецимо, новцу коју Њемачка данас даје за „регистрацију оружја“ ОС БиХ.


„Аналитичар“ Козомара о љубави према Додику, а Галијашевић о мигрантима, како је и ред

Аналитичар из Бањалуке Анђелко Козомара упозорио је да је чињеница да ће се нешто неповољно догађати у наредна два мјесеца по институције Републике Српске и по саме грађане, јер сви показатељи и сва истраживања која су радили и странци и опозиција и странке на власти показују да је расположење бирача убједљиво на страни садашње власти у Српској.