Јутрос опљачкана Шпаркасе банка

Три маскирана разбојника јутрос су уз пријетњу пиштољем опљачкала пословницу Шпаркасе банке у Новом Сарајеву и однијела неутврђену количину новца, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево. Лопови су у 9.00 часова опљачкали банку која се налази у Улици Змаја од Босне, а потом су се удаљили у непознатом правцу. О пљачки је обавијештен тужилац Кантоналног […]

петак, мај 20, 2011 / 12:30

Три маскирана разбојника јутрос су уз пријетњу пиштољем опљачкала пословницу Шпаркасе банке у Новом Сарајеву и однијела неутврђену количину новца, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Лопови су у 9.00 часова опљачкали банку која се налази у Улици Змаја од Босне, а потом су се удаљили у непознатом правцу.

О пљачки је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву.

Увиђај су обавили службеници полиције МУП-а Кантона Сарајево, који настављају рад на расвјетљавању пљачке, идентификацији и проналаску извршилаца.

Ово је трећа пљачка банака у посљедњих седам дана. На Цигланама је 14. маја опљачкана пословница Интеса Санпаоло банке, а на Добрињи је 17. маја опљачкана пословница Рајфајзен банке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *