Јовић: Само четри странке у бијељинској градској скупштини

Члан градског одбора СДС Предраг Јовић рекао је да очекује да поред СДС и ПДП у скупштини граду уђу ДНС и ПДП, те да би лако могло да се деси да само ове четири странке пређу цензус. -Ми смо пројектовали да освојимо 11 или 12 одборника. Уколико се деси да само ове четити странке уђу […]

недеља, октобар 7, 2012 / 22:49

Члан градског одбора СДС Предраг Јовић рекао је да очекује да поред СДС и ПДП у скупштини граду уђу ДНС и ПДП, те да би лако могло да се деси да само ове четири странке пређу цензус.

-Ми смо пројектовали да освојимо 11 или 12 одборника. Уколико се деси да само ове четити странке уђу у скупштину, лако ћемо формирати скупштинску већину, то би била нова стара већина, јер смо са ДНС и ПДП били у скупштинској већини – рекао је Јовић.

Мићо Мићић, који је побиједио у трци за начелника са око 8 хиљада гласова више од Мирослава Миловановића, изјавио је да СНСД није помогло ни дијељење огријева, пошљунчавање улица и куповина гласача.

– СНСД се више бавио критиком нашег рада и нису нудили рјешења, дан прије избора су отварали обилазницу и кршили изборну ћутњу, и ово им је порука грађана да тако не може да се ради – рекао је Мићић.

Мићић је додао да је његова странка била ближе народу, од кога се СНСД удаљио.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *