Јеремић и Дивац сутра отварају Српску кућу у Лондону

Министар спољних послова Србије Вук Јеремић ће сутра, заједно са предсједником Олимпијског комитета Владом Дивцем, отворити Српску кућу у центру Лондона. Српска кућа ће током трајања Олимпијских игара 2012. године служити за окупљања и промоције Србије, српске културе и привреде. Јеремић је у вишедневној посјети Великој Британији од петка, када је одржао предавање на лондонском […]

субота, новембар 26, 2011 / 20:50

Министар спољних послова Србије Вук Јеремић ће сутра, заједно са предсједником Олимпијског комитета Владом Дивцем, отворити Српску кућу у центру Лондона.

Српска кућа ће током трајања Олимпијских игара 2012. године служити за окупљања и промоције Србије, српске културе и привреде.

Јеремић је у вишедневној посјети Великој Британији од петка, када је одржао предавање на лондонском Ројал холовеј универзиту на тему „Балкан у вријеме стратешког прилагођавања”

Он је том приликом оцијенио да је успијешна трансформација друштва за Србију хитнији задатак од дебате "када ћемо постати чланица Европске уније".

Шеф српске дипломатије посјету завршава у понедељак, када ће разговарати са својим колегом британским министром спољних послова Вилијамом Хејгом. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *