Једномјесечни протвор за инспектора Комљеновића

Jуче је ухапшен инспектор у Управи за инспекцијске послове Републике Српске Десимир Комљеновић након што је примио мито од 2.000 КМ, а то све на снимку приказала АТВ. Припадници Одјељења за истраге Специјалног тужилаштва и МУП-а РС хапшење су извршили у Новом Граду, у предузећу „Уна метал“. Према снимцима објављеним на бањолучкој Алтерантивној телевизији инспектор […]

среда, јануар 19, 2011 / 18:36

Jуче је ухапшен инспектор у Управи за инспекцијске послове Републике Српске Десимир Комљеновић након што је примио мито од 2.000 КМ, а то све на снимку приказала АТВ.

Припадници Одјељења за истраге Специјалног тужилаштва и МУП-а РС хапшење су извршили у Новом Граду, у предузећу „Уна метал“.

Према снимцима објављеним на бањолучкој Алтерантивној телевизији инспектор је у ту фирму дошао у контролу, односно, према подацима полиције, да „узме“ 2.000 КМ, као што је урадио и прошле године. Акција хапшења припремана је више мјесеци, све новчанице су биле обиљежене и серијски бројеви пописани.

На снимку се види и узмање мита у канцеларији споменуте фирме од овог инспектора из Бање Луке. Комљеновић је ухапшен у моменту када је изашао из „Уна метала“, односно када је ушао у аутомобил. У његовој торби пронађен је подменути новац.

Комљеновићу је данас одређен једномјесечни притвор.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *