Јашаревић одбио оперативце ФБИ

Вехабија Мевлид Јашаревић, који је 28. октобра пуцао на зграду амбасаде САД у Сарајеву, одбио је данас да разговара са представницима Федералног истражног бироа (ФБИ), изјавио је његов адвокат Сенад Дуповац. Осим одбијања да разговара са оперативцима ФБИ нема нових детаља у овом случају, рекао је Дуповац, пренијели су сарајевски медији. Јашаревић се налази у […]

петак, новембар 11, 2011 / 19:28

Вехабија Мевлид Јашаревић, који је 28. октобра пуцао на зграду амбасаде САД у Сарајеву, одбио је данас да разговара са представницима Федералног истражног бироа (ФБИ), изјавио је његов адвокат Сенад Дуповац.

Осим одбијања да разговара са оперативцима ФБИ нема нових детаља у овом случају, рекао је Дуповац, пренијели су сарајевски медији.

Јашаревић се налази у притвору у Централном затвору у Сарајеву у који је пребачен након рочишта одржаног 31. октобра у Суду БиХ.

Том приликом терориста Јашаревић је рекао да не признаје Суд БиХ и да ће се бранити ћутањем јер је „тај суд измишљен и код Алаха не вриједи”.

Подсјећа се да више агенција наствља истрагу на прикупљању доказа и информација с циљем расвјетљавања терористичког напада на зграду амбасаде. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *