Јандрић: На следећим изборима дуплирамо гласове

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић рекао је да ова странка на предстојећим локалним изборима очекује велики успјех, те да ће у односу на претходне резултате удвостручити број гласова, као и број одборничких мандата и општина у којима ће имати одборнике. "То ће сигурно бити изванредна подлога за припрему за опште изборе 2014. године, гдје […]

субота, децембар 24, 2011 / 15:54

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић рекао је да ова странка на предстојећим локалним изборима очекује велики успјех, те да ће у односу на претходне резултате удвостручити број гласова, као и број одборничких мандата и општина у којима ће имати одборнике.

"То ће сигурно бити изванредна подлога за припрему за опште изборе 2014. године, гдје такође очекујемо значајан тренд раста и сигурно ћемо бити, као што смо били и на прошлим општим и на локалним изборима, наjпозитивније изненађење", рекао је Јандрић новинарима у паузи сједнице Главног одбора ове странке.

Он је истакао да ће НДС бити једина странка која ће у наредних неколико изборних циклуса имати значајан успон и раст.

Јандрић је рекао да се на Главном одбору разговарало о раније зацртаним плановима и циљевима који се односе на развој привреде, те о предстојећим локалним изборима. Он је истакао да сједници Главног одбора странке присуствују чланови из 53 општине и неколико повјереника из још неколико општина Српске.

Он је подсјетио да је НДС на прошлим општим изборима 2010. године добила два посланика из само 10 општинских одбора, рачунајући и неколико општина гдје је ова странка имала иницијативни одбор. "За овако кратко вријеме успјели смо да направимо инфраструктуру готово у цијелој Републици Српској", рекао је Јандрић.

Јандрић је рекао да је НДС дала подршку Закону о правима бораца, војних инвалида и породица погинулих бораца одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске.

"Све је до новца, закон можете донијети какав год хоћете, ако нема новца ништа он неће ваљати или можете донијети најбољи закон, рекао сам то и у својoj дискусији у Народној скупштини РС, основица може бити и 3.000 КМ, али ако нема новца тај закон није проводљив", закључио је Јандрић. 0 КОМЕНТАРА

 1. Nadaj se Jandricu, nadaj se.
  Vi ste mozda mogli biti pozitivno iznanedjenje u kontinuitetu da niste potrcali u zagrljaj bandi sa vlasti odmah po zavrsetku opstih izbora.
  Sto se mene tice, ti i tvoja strancica ste samo jos jedni od onih koji se ni ne vide iz Milinog dupeta.

 2. Na prošlim izborima glasao sam za ovu stranku.Po mojoj ocjeni oni nisu opravdali povjerenje svojih glasača i nisam baš siguran da će uduplati glasove na sledećim izborima.Mene ste razočarali ,jer se vaš opozicioni glas nije nigde čuo.Pre bih se moglo reći da ste bili sastavni dio vlasti.Zato moj glas više nikada nećete dobiti,a posebno ne vaš Emil Vlajki koji me je posebno razočarao.

 3. И ја сам одлучио у јануару идуће године основати странку.
  Такође тврдим да ће на локалним изборима имати у сваком граду 4-5 одборника..
  Ето тако, демократија је и сви можемо лупетати колико желимо.
  Кад може Јандрић маштати могу и ја.
  А сад мало озбиљно. НДС,СРС,СНС,ДП, НСП, а и СП ће врло брзо нестати са полотичке сцене.Што је и добро.Остаће СНСД,СДС,ПДП и ДНС (ако Павића послужи здравље-нежто је поцрвенио у лицу.
  То је довољно за државу од 1300000 становника.
  Зато Јандрићу- Ај не сери!

 4. Је ли ово онај опозиционар који је рекао да ће његова странка увијек подржавати већину? Има ли ко линк оне његове чувене изјаве?

 5. Na sledećim izborima duplirate vi moga „stojka“.

  I mene ste na prošlim izborima „zajebali“ predstavljajući se kao neka alternativa vladajućoj partiji i tzv. „opoziciji“. Ali to je ujedno i prvi i zadnji put da ste me „zajebali“. Poslije izbora ste pokazali pravo lice i pokazali ste da Dodiku ne izlazite iz guzice.

 6. N bi me uopšte začudilo da iza stvaranja vaše partije stoji niko drugi nego naš „čuvar Srpske“, jer je stvaranje novih partija jedan od metoda i fora da vladajuća partija ostane i dalje na vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *