Јаху добија одштету од спамера

Суд у Њујорку пресудио је да компанији Јаху следује милионска одштета због спамова којима су веб корисници нетачно информисани о лутрији наводно организованој од стране тог Интернет претраживача. Јаху ће, на основу пресуде њујоршког савезног суда, добити одштету од 610 милиона долара за слање нежељене електронске поште – спамова у којима су веб корисници нетачно […]

недеља, децембар 11, 2011 / 08:31

Суд у Њујорку пресудио је да компанији Јаху следује милионска одштета због спамова којима су веб корисници нетачно информисани о лутрији наводно организованој од стране тог Интернет претраживача.

Јаху ће, на основу пресуде њујоршког савезног суда, добити одштету од 610 милиона долара за слање нежељене електронске поште – спамова у којима су веб корисници нетачно информисани о лутрији наводно организованој од стране тог Интернет претраживача, пренела је агенција АФП.

Идентификовани пошиљаоци су спамовеилегално слали Интернет корисницима како би били наведени да помисле да су добили награду понуђену у оквиру Јаху лутрије, наведено је у саопштењу компаније.

Пресуда представља окончање процеса покренутог 2008. године подношењем судске тужбе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *