Изабран нови извршни одбор и потпредсједници СНСД

Главни одбор СНСД-а је данас на својој првој сједници изабрао нови Извршни одбор Главног одбора од 29 чланова, а Небојшу Радмановића за његовог предсједника и пет потпредсједника странке: Игора Радојичића, Николу Шпирића, Велимира Кунића, Радована Вишковића и Наду Тешановић. Верификован је избор новога предсједника Младих социјалдемократа Душана Петровића. Извршни одбор је на својој првој сједници […]

субота, децембар 3, 2011 / 20:18

Главни одбор СНСД-а је данас на својој првој сједници изабрао нови Извршни одбор Главног одбора од 29 чланова, а Небојшу Радмановића за његовог предсједника и пет потпредсједника странке: Игора Радојичића, Николу Шпирића, Велимира Кунића, Радована Вишковића и Наду Тешановић. Верификован је избор новога предсједника Младих социјалдемократа Душана Петровића.

Извршни одбор је на својој првој сједници за извршног секретара изабрао Рајка Васића, а за међународног секретара Жељку Цвијановић, која је и до сада обављала ту функцију, Кадровску комисију од пет чланова у саставу: Игор Радојичић, Рајко Васић, Славко Митровић, Жељка Цвијановић и Марко Видовић.

На основу Статута СНСД Главни одбор је донио одлуку о формирању Колегијума СНСД-а који омогућава предсједнику да их формира у вези питања из надлежности Главног одбора СНСД између двије сједнице Главног одбора.

Анализирајући тренутну политичко економску ситуацију Републике Српске, БиХ и окружења, закључено је: да се анализа достави свим општинским одборима у циљу информисања и анализирања, а да се на јануарској сједници Главног одбора о њој донесу адекватни закључци.

ГО СНСД је позвао све чланове СНСД на јединство и мобилизацију у циљу спровођења политике СНСД-а која је водећа и руководећа политичка странка у Републици Српској. Изражено је потпуно залагање за досљедну примјену Дејтонског мировног споразума и подржана економска политика Владе Републике Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *