Индијац постао отац са 96 година, комшије не вјерују

Рамаџит Рагав из Индије најстарији је тата на свијету јер је сина Ранџита добио са пуних 96 година и пар мјесеци! Рагав каже да је то Божја воља, а са супругом Шакунталом већ има једног дјечака. У селу нико не вјерује да су дјеца његова. Ријетко ко доживи уопште те године, а камоли размишља о […]

среда, октобар 17, 2012 / 10:18

Рамаџит Рагав из Индије најстарији је тата на свијету јер је сина Ранџита добио са пуних 96 година и пар мјесеци! Рагав каже да је то Божја воља, а са супругом Шакунталом већ има једног дјечака. У селу нико не вјерује да су дјеца његова.

Ријетко ко доживи уопште те године, а камоли размишља о проширењу породице у том добу, што и није било забиљежено, све док један Индијац 5. октобра није постао најстарији тата на свијету добивши сина у 97. години.

Рамаџит Рагав је заправо ту титулу „зарадио” још прије двије године када му је супруга Шакунтала родила првог сина Викрамаџита. Иако је тада закључио да му је једно дијете довољно, прије 12 дана добио је и Ранџита.

„Шта могу? Све је то Божја воља. Он је желио да добијем још једног сина”, изјавио је Рагав.

Када је отишао да посјети супругу Шакунталу и сина Ранџита у болници, људи су му се смијали јер нису вјеровали да је он отац дјетета. Локални сељани и даље мисле да они нису биолошки родитељи овој дјеци.

„Нико не може да постане отац у тим годинама! Нико не може да издржава четворочлану породицу без икаквих средстава или подршке од било кога”, сматрају прве комшије Кушма и Ранџит.

Рагав је истакао да су комшије љубоморне на њега, не због тога што је добио двојицу синова, већ због његовог и даље бурног сексуалног живота.

„Сматрам да је веома важно да муж и жена имају редовно односе и ја мислим да је моја Шакунтала веома срећна са мном”.

Поносни отац је додао да виталност чува конзумирајући млијеко, бадеме и путер.

Некадашњи рвач прима пензију од 550 рупија, а понекада им мјештани донесу мало хране, поклоне понеко ћебе и који комад одјеће.

Рагав и Шакунтала, чије годиште није наведено, живе заједно већ 22 године.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *