ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ (THE WHOLE TEN YARDS)

Акциона крими комедија, са катарзичним стрелицама. Управљеним ка одржавању дугогодишњих веза, и повећању наталитета. Трилерски заплет и још компликованији расплет, какви иначе бивају комични и јадни, ако их се покушава представити озбиљно. Зато су овдје на мјесту. Смијешна је у интервалима, који су подеок изнад просјека успјешности. Понајвише захваљујући сценаристи, који је унапријед био свјестан […]

четвртак, октобар 13, 2011 / 05:17

Акциона крими комедија, са катарзичним стрелицама. Управљеним ка одржавању дугогодишњих веза, и повећању наталитета.

Трилерски заплет и још компликованији расплет, какви иначе бивају комични и јадни, ако их се покушава представити озбиљно. Зато су овдје на мјесту.

Смијешна је у интервалима, који су подеок изнад просјека успјешности. Понајвише захваљујући сценаристи, који је унапријед био свјестан подјеле улога.

Брус Вилис испитује своје комичарске способности, као пародирани облик свих акционих хероја које је до сада глумио. Тако имамо пензионисаног професионалног убицу, који носи папуче у облику зека. Са љубављу куха и усисава, давајући кокошкама имена. Други генератор комике, је Метју Пери сам. Њему ничија помоћ није потребна.

Прича је почела цијепањем новчанице од 1$. Дијелове новчанице, Ласло Гоголак је дао синовима. Он је мађарски мафијаш, који након изласка из затвора; настоји убити људе за које сумња да су му ликвидирали једног од синова.

Радња почиње 2004. године, тако да још увијек имате шансу, погледати нешто пет година старо. Барем у филмском рачунању времена.

 

(Редитељ: Хауард Дојч; Улоге: Брус Вилис, Метју Пери)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *