И после Мастила: Мастило и још троје

На конкурс за директора Фонда ПИО Републике Српске до затварања конкурса 4. априла у Министарство рада и борачко-инвалидске заштите РС стигле су четири пријаве. Према незваничним информацијама, директорска позиција у Фонду ПИО требало би да припадне кадру Социјалистичке партије, а као кандидати за ову позицију помињу се Илија Пајић, адвокат из Брчког, Бранка Шљивар из […]

среда, април 6, 2011 / 09:01

На конкурс за директора Фонда ПИО Републике Српске до затварања конкурса 4. априла у Министарство рада и борачко-инвалидске заштите РС стигле су четири пријаве.

Према незваничним информацијама, директорска позиција у Фонду ПИО требало би да припадне кадру Социјалистичке партије, а као кандидати за ову позицију помињу се Илија Пајић, адвокат из Брчког, Бранка Шљивар из Министарства рада и борачко-инвалидске заштите РС, те Славко Васић из филијале Фонда ПИО у Источном Сарајеву, али и тренутни директор Фонда ПИО Зоран Мастило – пише "Глас Српске".

"Пријаве које стижу поштом чекају се седам дана послије затварања конкурса, а послије тога Комисија, која ће бити именована на сједници Владе РС, вршиће бодовања и интервјуе са пријављеним кандидатима", рекли су у Министарству рада.

Лист сазнаје да је на конкурс за чланове Надзорног и Управног одбора Фонда ПИО до јуче стигло око тридесетак пријава.

У Aгенцији за државну управу РС "Гласу Српске" рекли су да још примају пријаве путем поште за конкурс за директора и помоћнике директора Пореске управе РС.

"Евидентирано је 97 пријава кандидата на девет упражњених мјеста у управи", рекли су у агенцији. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *